2018: Proosten op een gezond en gelukkig KLUSjaar!

Door op 15 januari 2018

Door Stefanie – Eind 2017 hebben wij bij de notaris ons koopcontract ondertekend en wat is nou een betere manier om dit te vieren met een nieuwjaarsborrel. Ons huis is nog een bouwval, dat wil zeggen: geen wc, geen badkamer, geen vloeren, geen isolatie en geen inrichting. Kortom; de beste locatie voor een BETONparty. Zonder banken en stoelen, maar wel met veel vrienden, veel nieuwe buren, veel bubbels, bier en chipjes.

 

 

Er was een vuurkorf in de tuin en er waren slingers en ballonnen om ons huis een beetje op te leuken (dank aan 2 vriendinnen die in een feestwinkel werken!) en als laatste: er was bouwstroom. Heel fijn voor onze muziek en de BYO feestverlichting die iedereen meenam. Ons huis kreeg gedurende de avond steeds meer sfeer door middel van kerstverlichting in alle kleuren, oude lampen uit de kringloopwinkel en waxinelichtjes.

 

 

 

We hebben rondgeleid, gedanst, gepraat, gelachen, maar vooral heel veel geproost op een heel mooi klusjaar, waarin we ons huis tot een waar paleis gaan maken… Alhoewel is het niet al mooi genoeg?

 

 

 

 

 

 

 

Het fijnste aan een betonparty geven is geen schoonmaak achteraf, want wie gaat er nou stofzuigen in een bouwval? Nu kunnen we ons opmaken voor de volgende uitdaging: SLOPEN!

 

 

Tot de volgende keer!

Stefanie

Misschien vind je dit ook leuk

Laat een reactie achter