De afkorting CPO staat voor Collectief Particulier Opdrachtgeverschap. Je richt hierbij met je aankomende buren een vereniging op om samen als ontwikkelaar en opdrachtgever een zelfbouwproject te realiseren. In dit tijdelijke collectief maak je samen de plannen en knap je ook gezamelijk het casco op. Hiervoor zul je regelmatig samenkomen om de plannen te maken en voor de uitvoer op democratische wijze tot besluiten te komen. Door samen met je buren de mogelijkheden af te stemmen, onderzoek te doen naar onder andere duurzaamheid en collectief in te kopen, kom je gezamenlijk tot een gedegen en betaalbaar resultaat!

Eindeloze mogelijkheden

Collectieve zelfbouwinitiatieven zijn innovatief en efficient! Samen bouwen geeft de vrijheid om de woonomgeving te realiseren die je altijd al wilde en biedt het eindeloze mogelijkheden.

Door met elkaar mee te denken en taken binnen het klushuisproject te verdelen draag je samen de lasten en wordt elke fase van het hele proces tot in de puntjes uitgevoerd. Ook inspireer je elkaar door ideeën te delen om zo het allerbeste uit de woningen te halen! Van opbouw tot uitbouw, van dakterras tot maximale tuin, meerdere slaapkamers of toch die mega slaapkamer, het kan allemaal! Omdat de uitvoer bij één aannemer ligt, zullen de woningen mooi op elkaar aansluiten. Bovendien zorgt deze langdurige samenwerking voor een bijzondere band met elkaar en is dit zelfbouwproject dus niet alleen een mooie investering in je eigen huis, maar ook in die van een gezellige buurt!